Viktigt! Information och kallelse till Möte inför SM i Göteborg

Vi som ska deltaga som funktionärer på Pistol SM i Göteborg som hålls 8-13 Augusti behöver träffas för ett möte den 12/7 klockan 18:00 i klubbstugan.

Det är viktigt att de som ska vara med på SM men som av någon anledning inte har möjlighet att vara med på mötet den 12/7, meddelar detta till overbypk@gmail.com så fort som möjligt innan mötet.

Vi har också fått information ifrån arrangörerna av SM om lite tider för utbildningar och aktiviteter osv.

Bland annat så planerar de en arbetsdag den 1/8 klockan 08:00 där så många som möjligt uppmanas att komma och hjälpa till efter förmåga i mån av tid och möjlighet. Även medlemmar i ÖverbyPK som inte ska vara med på SM är välkomna att följa med på arbetsdagen. Uppgifterna består av bland annat röjning av skjutplatser och att göra iordning målställ på fältskyttebanan. Arrangören bjuder på fika och Lunch.

Arrangören har planerat ett antal kurser. Flera av dem kan ju vara intressanta och enligt Erling på förra kvartalsmötet så välkomnar de så många som har lust och möjlighet att vara med, även ifall du inte ska vara med på SM.

Utbildning för stationspersonal i fältskytte, 25 juli eller 1 augusti, båda tillfällena klockan 18.00 på Mölndals Skytteförening, meddela overbypk@gmail.com om deltagande för planering av fika.

Utbildning för Vapenkontrollanter, 26 juli respektive 2 augusti, båda tillfällena klockan 18.00 på Mölndals Skytteförening, meddela deltagande till overbypk@gmail.com

Utbildning i Militär snabbmatch, söndagen den 16 juli klockan 16.00 på Öckerö Skyttecenter, Andvägen 16, Hönö

Utbildning i systemet Focus, tisdagen den 18 juli klockan 17.30, onlineutbildning där deltagarna samlas på Öckerö Skyttecenter eller på Mölndals Skytteförening. De som deltar på denna utbildar övriga inom sekretariaten.

Vi har fått reda på att vi i ÖverbyPK ska tillsammans med Sörbygden och Bästkustens föreningar ansvara för fältskyttestation nummer 3.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen