Resultat för Överby PK på Paltroteträffen 2023

Paltroteträffen den 10/4 2023 som anordnades av Södra Dals PSF/Eds PSK hölls i en grusgrop utanför Brålanda. Tävlingen i Fältskytte var en ersättning för den Nolhottetävling som Överby PK tidigare har arrangerat men som klubben nu i år inte har haft möjlighet att arrangera av olika orsaker.

Tävlingen var välorganiserad och bra uppstyrd och vädret denna annandag påsk var perfekt, inte för varmt och inte för kallt.

Banan var organiserad i 8 stationer med varierande svårighetsgrad och utförande.

Överby PK var väl representerade och tog flera medaljplatser i bland annat C1 av Robert Karlsson och Tommy Levin på Silver respektive Brons, C2 av Mats Hansson på Guld plats och A1 av Pär-Harald Lybeck på Bronsplats.

Undertecknad har gjort en sammanfattning av resultatet för Överby PK utifrån de officiella uppgifter som kom ifrån Södra Dals PSF i tabellen nedan. Vid tveksamhet om korrekthet så vänligen se på originaldata från Södra DAls PSF (länk finns längre ner) .

Den kompletta resultatlistan som är utgiven av Södra Dals PSF finns på denna länk.

Undertecknad gick banan runt med en patrull som bestod av Robert, Rebecca, Pelle och Tommy och försökte fånga lite ögonblick genom kameran. Några av dessa bilder visas nedan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen