Inbjudningar

Info från Kungshamns PSK:
Här kommer lite sammanfattade NEWS för resten av året 2018 att notera:
Sön 16 dec 2018 kl 10:30:
JULKLAPPSSKJUTNINGEN – Klubbtävling – Samling 10:30. Tävlingsstart 11:00. Någon form av tävling på 25 metersbanan. (Under planering.) Lånevapen på plats för medlemmar. Grannklubbar välkomna. Alla deltagare tar med en julklapp värd max 60 kr. Vinnaren väljer först…….
Endast vapengrupp C. Ingen  klassindelning.
1 st start/skytt.
50 kr startavgift.
Alkolös glögg kan komma att avnjutas…. Kanske mandlar… Kanske  russin…. Vem tar med en stor kastrull med risgrynsgröt som kan mumsas på under julklappsutdelningen?
Tacksam för föranmälan.
OBS! Deltagande klubbmedlemmar = Automatiskt åtagande att medhjälpa till återställande av tävlingsarrangemang efter tävling och prisutdelnings slut.
(Mer info delas under ”Evenemang”.)
AVSLUTNINGSVIS 1: Så kommer jag att anmäla Kungshamns PSK till Kretsens SäkB-kurs och till Vapenkontrollantkursen enl tidigare utskick. Dessa går av stapeln 2019. Datum kommer senare fr kretsen…….Är du intresserad? Hör av dig till mig.
AVSLUTNINGSVIS 2: Så undrar flera av de medlemmar eller personer som är på väg in i klubben men inte har egna licenser om det arrangeras någon gemensam vinterskjutning  med lånevapen (förutom ovanstående tävlingar) på plats denna vinter 2018-2019!!! Typ lördag-söndagsskjutningar? NÅGON SKJUTLEDARE som vill ta ett pass i all godgärning kommande nov, dec, jan?
Hör av er till mig så planerar vi in detta isf.
PLANERING ÖVRIGT:
Några/Någon tävling och skjutning efter nyår innan den gemensamma skjutningen startar 2:a veckan i April 2019.
Takbyte på skjuthall och Örnnäste.
Ny container.
Vallfyllning vänster sida. (Pågår nu)
Årsmöte feb-mars 2019.
Valberedningen!!! Gör er redo!!!
Faktafel meddelas mig omgående, tack!
Må bäst!!!
Mvh
Jimmy W ordf.